Auditie

Voor wie of wat ga je auditeren?

Doe je een algemene auditie voor een producent, die niet gericht is op een bepaalde productie. Dan wil je je natuurlijk van je beste kant laten zien en horen. Ik heb veel ervaring met audities afnemen en coachwerk voor producenten. Als vocal coach adviseer ik je bij het kiezen van repertoire dat goed bij je persoonlijkheid en je stem past. 

Wanneer je auditie doet voor een productie of muziekformatie, stem je je auditie-materiaal daarop af. Welke nummers passen bij het doel van de auditie en bij jou.
Ik geef advies voor geschikt repertoire. Tevens verbeter ik op eenvoudige en effectieve wijze je zangtechniek, zodat je nog beter voor de dag komt. 

Ben je na een (eerste) ronde door naar een volgende ronde, dan krijg je vaak muziek mee voor de betreffende productie of rol. Als het om een nieuw geschreven productie gaat, kan ik de muziek met je instuderen. Ik help je met eventuele zangtechnische hobbels, liedtekstbehandeling en klankkleur voor de betreffende rol of ensemble.

 

Ik wil coaching voor mijn auditie

Tarieven Studio Giselle

Auditie-coaching 60 min € 65,-                         
  45 min € 55,-

Openingststijden Studio Giselle

Dinsdag 10.00 - 18.00 uur  
Vrijdag  10.00 - 18.00 uur


Voorwaarden bij annulering van je afspraak ivm ziekte, verhindering of vervoersproblemen
Bij afmelding korter dan 24 uur van te voren betaal je de helft van de lesprijs.
Bij afmelding op de dag zelf wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Als ik een auditie heb, ga ik met mijn nummers bij Margot Giselle langs voor een ‘check up’.
Margot geeft hele fijne zang-technische adviezen en we zoeken naar passende muzikale keuzes afgestemd op de productie waar ik auditie voor doe. Na de les voelt het of er een enorme stap in de juiste richting is gezet en ga ik vol vertrouwen naar de auditie.

Marcel Visscher, musicalartiest/ choreograaf/ regisseur/ musicaldocent
Student bij Margot Giselle sinds 2013