Musical-Producent Regisseur & Dirigent


Het op poten zetten van een (musical/muziektheater)-productie is een veelomvattend proces, waarbij een verhaal dmv zang, spel, beweging, aankleding en techniek verteld wordt.
Voor ieder onderdeel is er een specialist aan het werk, die zijn eigen vakkennis en vaktaal inzet om een mooie productie neer te zetten. Als vocal coach en Universal Voice Teacher met veel ervaring bij grote en kleine producties, met solisten en ensembles, maak ik de vertaalslag van de wensen van het creatieve team naar de zangers. 

Benieuwd naar die vertaalslag?

 

Cabaretier & Theatermaker


Cabaret is misschien wel de meest persoonlijke vorm van theater maken. Het is een speciale tak van sport.
Als cabaretier ben je immers maker en uitvoerder tegelijk. Op het moment dat je je programma gaat repeteren en spelen, werk je vaak met een regisseur aan je teksten en scènes. Zo neem je als maker een noodzakelijke, gezonde afstand van de voorstelling. 
Maar werk je ook met iemand aan je gezóngen teksten, je liedjes, je stem?

Goh, hmm, tja...

 

Auditie


Ben je je aan het voorbereiden op een auditie voor een theaterproductie of muziekformatie? Heb je daarbij behoefte aan een luisterend en adviserend oor van een ervaren zangcoach? Dan kun je bij mij terecht!
Ik adviseer je bij je

  • nummerkeuze 
  • vocale en muzikale opbouw 
  • zangtechnische verbeterpunten
  • presentatie
Zo ga je goed voorbereid en zelfverzekerd naar je auditie!

Dat lijkt me fijn

 

Workshop


Heb je met je muziekformatie, musicalgroep of koor behoefte aan een frisse vocale injectie van buiten af? Kom je als dirigent, regisseur of muzikaal organisator vocale problemen tegen waar je zelf geen oplossing voor weet? Dat is heel begrijpelijk en tevens simpel aan te pakken.
Mijn vakmanschap als vocaal specialist kan hierbij uitkomst bieden. In een workshop kan ik met eenvoudige, praktische aanwijzingen onderwerpen als volume, draagkracht, klankkleur en verstaanbaarheid optimaliseren. Ook kan ik adviezen geven betreffende de individuele  of groeps-presentatie.

Dat klinkt goed!