Musical-Producent Regisseur & Dirigent

Wanneer je als regisseur een mystieke sfeer in een nummer voor ogen hebt, maar toch projectie in de klank wilt, hoe vertaal je dat dan stemtechnisch? Als je als dirigent de tekst verstaanbaar wilt krijgen, maar geen overdreven bekkentrekkerij wilt, hoe vertaal je dat naar je zangers? Als je als producent een eigentijdse sound wilt in een musical uit de 60er-70-er jaren, hoe help je de zangers met hun klankinstelling? 
Emoties hoor je terug in de (stem)klank. Boosheid, onverschilligheid, paniek, vrolijkheid, verleiding zijn te analyseren in 8 klankkenmerken en 4 stemkarakters en hun variaties. Als Universal Voice Teacher ben ik erin getraind analytisch te luisteren. Welke klankkenmerken zijn er al en welke heb je nog nodig. Dit communiceer ik in een taal die voor iedereen makkelijk te begrijpen is.
Vocale aanpassingen worden daardoor simpel en snel mogelijk.  Contact ivm mijn productie of project

Tarieven Vocal Coaching

Studio Giselle € 65,- per uur.
Op locatie       € 70,- per uur. Per dagdeel (3 uur) € 190,- 


Bij een afstand tot de locatie verder dan 30 km geldt een boeking van min. 2 uur.
Boekingen voor het afnemen van audities doe ik graag in overleg.
Na afloop ontvangt u van mij een factuur.
 

Onontkoombaar voor een muzikaal leider/dirigent is de ruggespraak met specialisten op diverse terreinen van het veelomvattende opstartproces en het onderhoud van een nieuwe musicalproductie. Margot Giselle is voor mij daarin al jarenlang van onschatbare waarde. Naast haar gedetailleerde vocale kennis brengt Margot veel ondersteuning, vertrouwen en een zeer adequate aanpak met zich mee die mij, en met mij mijn cast en hoofdrollen, altijd enorm hebben geholpen.

Marcel Visser, muzikaal leider/dirigent Stage Entertainment NL en Hamburg

 

Sinds een aantal jaren werk ik als regisseur regelmatig met Margot samen. Wat mij daarbij opvalt is dat zij zich blijft ontwikkelen. Ze is steeds op zoek naar een nieuwe benadering van haar vak. Haar werkwijze is helder en resultaatgericht en verliest daarbij nooit het menselijk aspect uit het oog. Haar doel om echt uit iedereen het beste naar boven te halen ten dienste van de productie. Als je Margot ziet werken krijg je zelf weer zin om te zingen. Maar dat doe ik toch maar niet....

Paul van Ewijk, musicalregisseur