Beroepszanger/acteur


Is je stem je bron van inkomsten en noodzaak voor je creativiteit en geluk? Dan wil je je stem, naast je optredens, goed verzorgen. Is je stem in de loop der tijd minder helder gaan klinken of gaan hoge noten minder makkelijk? Daar is iets aan te doen! 
Achter de schermen kun je met mij in alle rust werken en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Met mijn kennis en ervaring als pedagoog en performer help ik je makkelijker en beter te zingen via het Universal Voice System. Een gezonde, goed getrainde stem, geeft je immers een lange carrière!

Ik ga voor die lange carrière

 

Liefhebber


Is zingen/acteren je lust en je leven? Zing je bij een musicalvereniging, in een band of koor en wil je eens onderzoeken of er meer in je stem zit dan er nu uitkomt? Kom dan eens langs voor een privé zangles en zing je lievelingslied of song voor mij. Ik luister met aardige oren, denk met je mee en geef je een eerlijk, persoonlijk advies. Je zal nog versteld staan van wat er mogelijk is!

Daar wil ik meer van weten...

 

Auditie vakopleiding


Wil je auditie doen voor een vakopleiding zang/muziektheater?
Dan wil je je waarschijnlijk goed voorbereiden. De eisen voor het toelatingsexamen verschillen echter per opleiding. Heb je behoefte aan een zangcoach die met je meedenkt en helpt bij het vinden van passend repertoire? Dan kan ik je helpen.
Ik heb veel ervaring in het afnemen van audities en toelatingsexamens. Met een verbeterde zangtechniek en goed repertoire zing je makkelijker. Zo ga je zelfverzekerd naar je auditie!

Ik wil een goede auditie doen