Liefhebber

Musicalvereniging of koor

Tijdens repetities heeft de regisseur of dirigent vaak onvoldoende tijd en kennis om je brandende zang-vragen te beantwoorden. 
Dan kun je kunt het erbij aten óf je gunt jezelf les van een kundige zangdocent die je de aandacht geeft, die je nodig hebt.
Wordt je al blij bij dit idee? Vraag dan een proefles aan.

Pop/Jazz-Band/Muziekformatie

In een band zing je met microfoon en hoor je jezelf via monitors of in-ears. In mijn les heb je de mogelijkheid om met microfoon te zingen. Je ontdekt de mogelijkheden van bv. luider, hoger, lager, scherper zingen mét en zonder microfoon. Daarbij leer je ook om de dynamische mogelijkheden van de microfoon te gebruiken.In mijn studio staat een Yamaha zanginstallatie en Shure KGM9 microfoon tot je beschikking.
Klinkt dit oorstrelend? Vraag dan een proefles aan.

Popelende Herintreder

Heb je weer wat meer tijd voor jezelf nu de kinderen de deur uit zijn of ben je minder gaan werken. Mis je het zingen dat je vroeger met zoveel plezier hebt gedaan? Misschien is je stemconditie wat minder geworden,maar dat zegt niets over je stemmogelijkheden. Ik breng jouw stem weer goed in conditie en laat je nog meer mogelijkheden ontdekken. 
Kun je niet wachten om te beginnen? Vraag dan een proefles aan.

Ja, ik vraag mijn proefles aan

Tarieven Studio Giselle

Zangles  60 min € 65,-  
  45 min € 55,-
Proefles  45 min € 50,- 

Openingststijden Studio Giselle

Dinsdag  10.00 - 18.00 uur         
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
   


Voorwaarden bij annulering van de les ivm ziekte, verhindering of vervoersproblemen
Bij afmelding korter dan 24 uur van te voren reken ik de helft van de lesprijs.
Bij afmelding op de dag zelf wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Zingen is gewoon het leukste dat er is. Ik zong al een tijdje niet meer en begon het te missen. Het frustreerde me dat ik niet meer die gave musicalnummers kon zingen die ik vroeger zong als profesioneel zanger. Dankzij Margot heb ik de techniek weer en is mijn stem rijker dan ooit. Daar wordt een mens toch vrolijk van? “

Rigtje Passchier,

Ex-musicalperformer en voormalig lid Nederlands Concertkoor. Momenteel PhD onderzoeker local governance en docent, Universiteit Leiden.