Auditie vakopleiding

Hoi! Mijn eerste advies aan jou is - neem ruimschoots de tijd om je voor te bereiden op je toelatingsexamen. Naast je school heb je nl. tijd nodig voor je zanglessen èn tijd om te oefenen. Daarom is het handig om minstens een half jaar van tevoren te beginnen. Dat voorkomt stress door tijdsdruk. Het is prettig als je rustig kunt werken aan je zangtechniek, aan het vinden en studeren van je repertoire en aan je presentatie.
Ik werk met het Universal Voice System, de meest moderne zangmethode die je beter en makkelijker leert zingen. Met de ingespeelde audiofiles van de oefeningen op je mobiele telefoon of tablet kun je overal oefenen!

Ik wil graag auditielessen

Tarieven Studio Giselle

Zangles  60 min € 50,- 
  45 min € 40,-
Proefles  45 min € 20,-

Openingststijden Studio Giselle

Dinsdag 10.00 - 18.00 uur  
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
   



Bovengenoemde prijzen zijn ex 21% BTW en geldt vanaf 18 jaar
Bij annulering van je afspraak ivm ziekte, verhindering of vervoersproblemen
Bij afmelding korter dan 24 uur van te voren reken ik de helft van de lesprijs
Bij afmelding op de dag zelf wordt het volledige tarief in rekening gebracht

Mijn droom was om van mijn passie mijn beroep te maken. Daarom wilde ik naar een opleiding voor  Muziektheater. Margot heeft mij begeleid bij de audities voor Codarts, Fontys en ArtEZ.  Elk conservatorium heeft nl. andere toelatingseisen. Margot heeft mij zang-technisch getraind en gecoacht bij mijn repertoire. Ze gaf gerichte tips en belten werd bv. een stuk makkelijker. Naast de kwalitatief goede lessen vind ik Margot een hele lieve, open vrouw en ik voelde me bij haar al gauw op mijn gemak. Haar liefde voor zingen werkt aanstekelijk! Inmiddels volg ik de Vooropleiding Muziektheater bij Codarts in  Rotterdam. We hebben nog steeds erg leuk contact!

Merline Kramer, student Vooropleiding Muziektheater Rotterdam